Geelse Huisvesting wil een kwalitatief aanbod realiseren van betaalbare huur woongelegenheden in een leefbare woonomgeving. Zij staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij alle klanten kunnen rekenen op een correcte en klantvriendelijke benadering.

Geelse Huisvesting
"de Ooievaarsnest" Kameinestraat 3
2440 Geel
tel 014 58 01 55
fax 014 58 11 18
Contacteer ons

Openingsuren

Wel of niet ingaan op het aanbod

Als u een aangetekende brief krijgt, bent u één van de eerste kandidaten.
Dat wil niet zeggen dat u de 1ste kandidaat bent.
De kandidaat die het 1ste op de lijst staat, mag gaan kijken naar de woonst. De huurprijs wordt berekend, er wordt informatie gegeven over de woning, enzoverder. Als hij niet ingaat op het aanbod, mag de 2de kandidaat gaan kijken en beslissen, daarna de 3de kandidaat, enzoverder ….

  • Als u de eerste kandidaat bent voor een woongelegenheid en u neemt het aanbod aan, dan wordt uw kandidatendossier stopgezet en krijgt u een huurdersdossier.
    U kan zich nadien steeds terug inschrijven als kandidaat voor een andere woongelegenheid. Uw wachttijd begint helemaal opnieuw.
  • Als u de eerste kandidaat bent voor een woongelegenheid en u beslist om niet in te gaan op ons aanbod, dan zien wij dit als een 1ste weigering. U krijgt steeds 2 kansen. Als u een 2de  aanbod weigert, wordt u geschrapt van de wachtlijst.


U kan ons vragen uw weigering niet als weigering te beschouwen omwille van gegronde redenen. Dit wordt dan bij GH besproken.
Als u ook de 2de keer niet ingaat op een aanbod, wordt u geschrapt van de wachtlijst.
Het is belangrijk dat u op voorhand goed nadenkt over uw keuze, zodat u geen woongelegenheden hoeft te weigeren.

© 2010 Alle rechten voorbehouden - Geelse Huisvesting Site by Go4it Media Group