Geelse Huisvesting wil een kwalitatief aanbod realiseren van betaalbare huur woongelegenheden in een leefbare woonomgeving. Zij staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij alle klanten kunnen rekenen op een correcte en klantvriendelijke benadering.

Geelse Huisvesting
"de Ooievaarsnest" Kameinestraat 3
2440 Geel
tel 014 58 01 55
fax 014 58 11 18
Contacteer ons

Openingsuren

Ik ben de eerste kandidaat en neem de woning

Elke nieuwe huurder betaalt een plaatsbeschrijvingskost en een huurwaarborg.


Plaatsbeschrijvingskost

Dit zijn de kosten van de plaatsbeschrijving.
Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd en is in 2020 €34.
Als u zeker bent dat u de woning zal nemen, komt u persoonlijk naar het kantoor van Geelse Huisvesting. U tekent een verklaring dat u de woning zal huren en met wie u zal verhuizen.
U betaalt op dit moment de €34 plaatsbeschrijvingskosten.
Daarna wordt uw dossier verder in orde gebracht en zal u een bevestigingsbrief krijgen met alle afspraken in (bedrag huurprijs, bedrag waarborg, datum ondertekening contract, datum plaatsbeschrijving, …).

Waarborg

De waarborg is 2 keer de basishuurprijs van de woongelegenheid.
De basishuurprijs is de marktwaarde zoals die geschat is door de huurschatter en die u zou moeten betalen als u de woning op de privémarkt huurde.
De waarborg is maximum €1001(2020). Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd.
De waarborg wordt door ons op een rekening bij de VMSW (Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen) geplaatst. Op 31 december van elk jaar wordt er een berekening gemaakt van de huurwaarborg + intresten. U krijgt elk jaar in juni een overzicht van uw waarborg op dat moment.

© 2010 Alle rechten voorbehouden - Geelse Huisvesting Site by Go4it Media Group